Xavi testé positif au coronavirus

Xavi sur le banc d'Al Sadd
Xavi sur le banc d'Al Sadd ©Maxppp

Le coronavirus touche tout le monde. Nouvelle victime : Xavi. L'ancien joueur du Barça et actuel entraîneur du club qatari d'Al-Sadd a indiqué sur son compte Instragam être atteint du Covid-19.

La suite après cette publicité

Celui qui est pressenti pour un jour reprendre le banc du FC Barcelone assure cependant se porter très bien. Mis en isolement, il ne sera pas là pour la reprise de la compétition avec son club. C'est son adjoint David Prats qui prendra les rênes de son équipe, même si l'Espagnol de 40 ans avoue qu'il ne sera pas bien loin : « dans la mesure où les services médicaux me le permettent, j'intégrerai dans ma routine le travail quotidien avec l'équipe », a-t-il déclaré.

Voir cette publication sur Instagram

Avui no podré acompanyar el meu equip en la tornada a la competició oficial. David Prats, entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic. Fa uns dies, seguint el protocol de @qsl, vaig donar positiu en l’últim test COVID19. Afortunadament em trobo perfectament, però seguint el protocol, continuaré aïllat fins que ho hagi superat. Quan els serveis mèdics m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats, especialment als responsables de @qsl, @qfa i d’ @alsaddsc per posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi el desenvolupament normal de la competició. Una abraçada i ens veiem aviat als camps de futbol! ⚽ _____ Hoy no podré acompañar al equipo en la vuelta a la competición oficial. En mi lugar y a la cabeza del staff técnico estará David Prats - entrenador del equipo filial de @alsaddsc - Hace unos días y siguiendo el protocolo de @qsl di positivo en el último test COVID19 que me realizaron. Afortunadamente me encuentro en perfecto estado pero, siguiendo el protocolo, aislado hasta que lo haya superado. Cuando las autoridades sanitarias me lo permitan, me incorporaré a mi rutina y trabajo diarios con más ganas que nunca. Agradezco a todas las autoridades y en especial a los responsables de @qsl, @qfa y de @alsaddsc el poner a nuestra disposición todos los medios para una detección precoz que evite mayores contagios y garantice un desarrollo normal de la competición. Un abrazo y nos vemos pronto en los campos de fútbol! ⚽️

Une publication partagée par Xavi (@xavi) le

Plus d'infos

Commentaires